12/26/2021

Кінець року щедрий на перемоги!

 Кінець року щедрий на перемоги!

Вітаємо з перемогами у Всеукраїнських конкурсах декоративно-ужиткового мистецтва Рожок Ангеліну, ученицю 3-В класу, -“Битва жанрів - ART III”- І місце; Марчук Анастасію, ученицю 6-А класу - “Лялька-мотанка”- ІІ місце; Бартошук Вікторію, ученицю 7-А класу -“Ми роду козацького діти” – І місце.

У заочному конкурсі дитячої та юнацької творчості «Мій домашній улюбленець – 2021» Сохацька Анна, учениця 4-Б класу, виборола І місце, а Демчук Вікторія, учениця 6-А класу, перемогла у двох номінаціях та здобула І та ІІІ місця.

Відкритий конкурс декоративно- ужиткового мистецтва «Комора осіннього зайця» приніс перемогу Маркєєвій Яні (5-А) – ІІ місце та Івченко Дар’ї (5-Б) –  ІІ місце у двох номінаціях.

                У відкритому  конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Подивись, яка барвиста осінь” переможцями глядацького голосування стали Сичук  Аліна , учениця 5-Б класу, та Марчук Анастасія, учениця 6-А класу.

Творчих успіхів та натхнення, не зупинятись на досягнутому бажаєм гімназистам та їх керівнику Тетяні Анатоліївні Лагоді!

 






Немає коментарів:

Дописати коментар