ПЕРЕВІРКА ЗНАНЬ

5 кл. ГРА "ПРОДОВЖИ РЕЧЕННЯ"


  1. Задум (завдання, проблема) та необхідні засоби його реалізації з метою досягнення бажаного економічного, технічного, технологічного чи організаційного результату — .....
  2. Сукупність методів (способів) виготовлення, видобутку, обробки або переробки та інших процесів, робіт і операцій, що змінюють стан сировини, матеріалів, напівфабрикатів чи виробів у процесі отримання продукції із заданими показниками якості —.......
  3. Вид декоративно-ужиткового мистецтва,спосіб оздоблення предметів домашнього вжитку, побуту, інтер’єрів за допомогою наклеювання або нашивання на поверхню (основу) майбутнього виробу окремих деталей з різноманітних матеріалів (паперу, тканин, шкіри, соломи, шнурів тощо); виріб із накладним рисунком, виконаний таким способом— .......
  4. Матеріали, які застосовують у виробництві для виготовлення різноманітних виробів виробів— ........
  5. Попередній начерк креслення, картини, виробу тощо — ........
  6. Вид декоративно-ужиткового мистецтва, орнаментальне або сюжетне зображення на певних предметах (тканині, шкірі, рушниках, одязі, наволочках та ін..), яке виконане різними ручними або машинними швами — .........
  7. Страва, вид холодної закуски, що являє собою скибочку хліба або булки, на яку покладені додаткові харчові продукти — .........
  8. Страва, що готується з різних сирих, запечених на грилі, відварених чи солених, маринованих овочів та фруктів —.........
  9. Проміжок часу, визначений виробником харчового продукту, протягом якого, у разі додержання відповідних умов зберігання, транспортування, харчовий продукт зберігає відповідність обов'язковим параметрам безпечності та мінімальним специфікаціям якості—........
  10. Набір запитань, кожне з яких логічно пов'язане з основною метою дослідження, отримання інформації відбувається шляхом опитування респондентів —.......

Немає коментарів:

Дописати коментар